Кол-центр Херсонобленерго
0552-48-06-20, 0552-48-06-06

Спіймали на гарячому

January 22, 2021

До яких тільки методів не вдаються «ловкачі» для безкоштовного споживання електроенергії. Серед таких способів використання високочастотного генератора, як побутовими, так і юридичними споживачами.

Саме такий бізнесмен - «економіст» сьогодні спіймався на гарячому – білозерський власник механізованої колони встановив на прилад обліку високочастотний генератор та таким чином розкрадав електричну енергію.

Під час рейду в Білозерському районі фахівці служби захисту економіки та інспектори «Херсонобленерго» на підставі облікових даних виявили, провели відеофіксацію правопорушення та разом з поліцією склали відповідний Акт. Прилад обліку та небезпечний випромінювач у підприємця вилучили.

Сподіваючись зекономити, споживач заробив собі чимало клопоту. Інспектори зафіксували порушення Правил роздрібного ринку електричної енергії та склали відповідний акт.

Відтепер на власника підприємства чекає кримінальна  відповідальність та фінансові санкції у кілька сотень тисяч гривень. Сумнівна економія виявилася зовсім не економною.

Енергетики «Херсонобленерго» вкотре наголошують, споживайте електроенергію безпечно та відповідально.

Служба захисту економіки та інспекторський склад Товариства мають сучасне технологічне обладнання та достатній досвід, щоб виявили нечесних споживачів. Будь-які спроби приховати нечесне споживання або ж втручання в роботу електролічильника рано чи пізно будуть виявлені.

Це лише справа часу.

 

Нагору